Geavanceerd zoeken
Overal
Vanaf
Tot
Tag
Locatie
 
2024-05-18 13:14:03
Foto Nieuws
Handig om te weten voor het gebruik van ii.nl:
2014-09-07 00:00:00,​ Delft/NL
 • ii.nl houdt met behulp van je login voor al je apparaten bij wat je hebt gezien en wat niet.
  Klik op het ii.nl-logo rechtsboven voor het laatste nieuws. Als er nieuws is bijgekomen staat dat automatisch uitgeklapt & bovenaan. Nieuws wat er bij een eerder bezoek al stond,​ staat ingeklapt hieronder. Scroll gerust naar beneden om te controleren of je wat hebt gemist!
 • Groene pijl voor inklappen en uitklappen van het nieuws.
  ii.nl vat het nieuws puntsgewijs voor je samen. Dat zorgt er voor dat je vaak niet meer hoeft door te klikken. Als je standaard maar 1 regel wilt dan kun je dat voor alle items tegelijk aangeven door de groene pijl boven het overzicht naar rechts te laten wijzen. Bij weinig nieuws of juist heel veel wordt deze instelling niet gebruikt. Weinig nieuws is altijd uitgeklapt en heel veel nieuws is altijd ingeklapt.
 • ii.nl kent 2 soorten links,​ blauw onderlijnd naar nieuws,​ groen onderlijnd naar achtergrondinformatie.
 • Reageer op items
  Bij ii.nl kan je reageren op het nieuws. Klik bij het betreffende item op 'reageer'. Als er nog geen reacties zijn krijg je direct een invulveld,​ als er al andere reacties zijn moet je eerst kiezen: reageren op andermans reactie,​ of een nieuwe reactie op het items zelf? Dat kan door te klikken op op een van de oranje links 'Reageer op deze reactie' of 'Reageer op dit item'.
 • Gebruik van tags
  De redactie gebruikt tags voor het duiden van de regio,​ onderwerp,​ personen en organisaties,​ etcetera. Klik op een tag en je krijgt in een keer alle items met die tag. Je kan als lezer ook zelf tags aanmaken om items makkelijk terug te kunnen vinden. Openbare tags kan je toevoegen door een item te bewerken. In de 'Alles' weergave kan je ook persoonlijke tags toevoegen of items snel bewaren door op het archiveer-logo te klikken. Deze knop voegt de persoonlijke tag "bewaard" toe aan het item. Voor je persoonlijke ordening kan je per item een of meer tags met eigen namen aanmaken.
 • Filteren met tags
  Je kan tags gebruiken om te programmeren wat je snel wil kunnen zien en waarop je notificaties wil ontvangen,​ maar ook om te bepalen wat je niet in je standaard nieuwsstroom wil zien (de "-" tag die door de redactie wordt toegevoegd bij triest nieuws is erg populair!). Tags zijn in te stellen via het menu linksboven: voeg ze toe aan de categorie door op de '+' te klikken. Enkele veelgebruikte tags zijn standaard geactiveerd,​ zoals 'Vandaag' bij favoriet nieuws.
 • Notificaties
  Via Menu|Instellingen|Notificaties kun je voor app en e-mail bepalen waarover je notificaties wil ontvangen. Standaard staat hier alleen "Breaking" aan,​ maar je kan ook notificaties en/of e-mail krijgen bij nieuwe items met jou favoriete tags en je abonneren op onze avondkrant met hoogtepunten van de dag.
 • Menu
  Via de drie streepjes linksboven,​ het "hamburger menu",​ kom je bij alle opties en instellingen. Hier kan je bijvoorbeeld je e-mailadres aanpassen en de naam instellen waarmee je reageert,​ maar ook weergaveopties aanpassen,​ die per apparaat worden onthouden.
 • Delen van ii.nl items per mail
  Door middel van het "deel icoon" (pijltje dat rechtsboven uit een vierkantje wijst),​ kun je een item delen via e-mail.
 • Nog vragen? Mall gerust naar vraag@ii.nl
  Bevalt ii.nl je? Wij van ii.nl zijn altijd blij met meer lezers! Als je een of meer mensen geheel vrijblijvend wil attenderen op ii.nl kan dat eenvoudig via het menu|attendeer je vrienden. Ze krijgen dan een mailtje met verwijzingen naar ii.nl,​ maar zijn niet meteen abonnee,​ daar moeten ze zelf voor kiezen.
| 2014/09/07 00:00
source