Geavanceerd zoeken
Overal
Vanaf
Tot
Tag
Locatie
 
2024-04-14 09:47:18
Foto Nieuws
Zelf nieuwsitems verbeteren en aanmaken
2014-01-01 17:48:20,​ Delft/NL
  • Door onder de foto bij een item op 'bewerk' te klikken kom je in een scherm waar je tekst en links kan aanpassen en toevoegen. Ook kun je een boodschap voor de redactie achterlaten. Na opslaan komen de wijzigingen prominent in beeld van de redactie!
  • Links in de tekst maak je door een URL achter een tekst te zetten,​ in het 'URL'-veld. Als je het 'keyphrase'-veld leeg laat dan wordt de hele tekst een link. Als je er een woord of zin uit de tekst in het 'keyphrase'-veld zet,​ dan wordt alleen deel van de tekst een link. Zo kan je dus meerdere links in dezelfde teksts zetten. Het vinkje achter het URL bepaalt of de link blauw (nieuws) of groen (achtergrond) wordt. Als je een filmpje,​ plaatje of twitter bericht in het artikel wilt toevoegen,​ hoef je alleen de URL toe te voegen en geen tekst of keyphrase in te vullen.
  • Je kan ook zelf een item aanmaken via het hoofdmenu,​ op iedere pagina linksboven te vinden. Onder 'Schrijf mee' kies je voor 'nieuw item aanmaken'. De invoer werkt hetzelfde als het bewerken van een item. Een nieuw aangemaakt item van komt direct prominent in beeld bij de redactie! De redactie bepaalt of een item gepubliceerd wordt op de ii.nl.
| 2014/01/01 17:48