Geavanceerd zoeken
Overal
Vanaf
Tot
Tag
Locatie
 
2019-04-26 06:43:17
Foto Nieuws
Foto 56420
ii.nl is gestopt!
2017-06-27 15:58:50, Delft/NL
  • Tegen de stroom in blijven roeien is zinloos wanneer het schip te veel water maakt. Het zou een oud Chinees spreekwoord kunnen zijn, maar het is in een notendop de reden waarom wij afscheid gaan nemen van onze lezers. Om als nieuwssite zonder advertenties bestaansrecht te hebben zouden we harder moeten groeien dan we doen om daarna, op termijn, op betalende abonnee's over te stappen.
  • Het laatste is een utopie zonder het eerste en daarom gaat het bootje nu tegen de kant en gaan wij andere dingen doen: liever dat dan omkeren en ons mee laten drijven op de stroom waarop de hele concurrentie zich al laat meevoeren.
  • Voor lezers die nu moedeloos achter hun beeldscherm zitten hebben we nog wel een opwekkende mededeling: we zijn te koop! Investeerders opgelet: de unieke technologie, de know how die alleen te verwerven is door jaren van denkwerk en fijnslijpen: ze kunnen van u worden. Of deels van u. Stuur bij interesse een bericht naar Chefren (chefren@ii.nl) en hij neemt contact met u op.
  • Naschrift: Kern van het probleem is dat we geen manier hebben weten te vinden om serieus in de publiciteit te komen. Mocht iemand daar een oplossing voor hebben, horen we graag dan zijn we zo weer in de lucht! +++chefren
| 2017/06/27 15:58
source